2009. szeptember 16., szerda

Wild & Whippy - nem egy kifli...

Bocsánat a címert de rohadtul nem jutott eszembe semmi jó.
Na mindegy kezdjük is el....


Ez lenne itt a wild and whippy nevű csoki amit egy tesco-ban sikerült beszerezni. Senkinek nem jutna eszébe szerintem megvenni egy ilyen borzasztóan átlagos csomagolású csokoládét, mikor ott van a jól bevált mars, twix vagy esetleg milky way csoki.
Hát.. rohadtnagy kár, mert ez a lenyűgözően finom csokika egy az egyben a legutóbb említett milky way ízt képes elhozni a mindennapokba. Ki ne szeretné ama csokoládét? Nem hiszem hogy van ember... Képzeljük csak el egy pillanatra hogy valaki kimondja ezeket a szavakat.:
"Kösz, nem szeretem a milky wayt.".
Lehetetlen....
Amúgy a szelet iszonyat puha és pont megfelelően édes, de ugyanaz a gondja mint a fent említett csokoládénak, hogy 40g-os és pikk-pakk elfogy. Itt kap igazán szerepet lehengerlő fele annyi ára, ami nem kevesebb mint 49 forintocska. A hülyének is megéri. Úgy gondolom, hogy e a csoki nem hiányozhat egyetlen csokikedvelő zsebecskéjéből/szájacskájából sem.

Értékelés:
Íz: 10/10
Milky Way íze van, ami rohadtul finom.
Illat: 10/10
Milky Way illata van, amire habzik a szám.
Előfordulás: 8/10
Ha Tescoban van biztos sok helyen van/lesz.
Csomagolás: 2/10
Lehangoló. A maximális élvezet érdekében csukott szemmel ajánlatos enni egy hintaágyban ami árnyékban van és enyhe szél fú.
Szín: 9/10
Nagyon finomnak látszik, de ha csúnya lenne sem számítana mert csukott szemmel eszem annyira rohadjó.
Ár:
10/10
49 forint. Vásárlás után érzed, hogy jót cselekedtél.
Hatás: 10/10
Begerjedsz mint a szar!

Hmmmmmmm

Valakik rohadtul tudnak élni budán bassza meg!

2009. szeptember 15., kedd

be! focused premium energy drink - miafasz?!

Először is, tudom, hogy be focused! a tisztességes neve eme italocskának, de mint az Enerygnél, itt is poénosabb így írni. Most, hogy ezt is kiszögeztem, bele is fogok az írásba.

Tehát be! focused. Ma a sétatúránkon betértünk a Kálvin Téren egy boltba Pistivel és xTomival olcsóságok finomságok (habár nem mindig jár együtt a két dolog, sajnos) után kutatva, mert láttuk, hogy egy egész CSALÁDNYI (ülker) Tempót kiraktak díszelegni a kirakatba. Ahogy bejjebb mentünk, majdnem sikongattunk mint a csajok/csávók a hejjnekem-reklámban. Olcsó csokik, kekszek, minden ami kell egy négerrepp* klippbe, haha.

Ez a szépség egyből kiszúrta a szemem, a maga 69 (!!!!!!!! IGEN!!!!!!!!) forintos árával. A legszebb az, hogy most hazafelejövet egy random kisbolt elé ki volt baszva vagy 10 kartonnyi ilyen, és nagyon el akarták adni, nem tudom mennyi sikerrel. Szerintem gyorsan kel, mert ugye olyan az ára, hogy ebből kb max kekszet lehet venni. Ám íze az megosztja a csapatot.

Abban megegyeztünk, hogy tapéta-íze van. Abban is, hogy emlékeztet az Enerygre, szerintem egy az egyben olyan íze van, színe is olyan, hogy inkább asszociálok nukleáris hulladékra vagy egy Municipal Waste albumborítóra, mint energiaitalra. Magyarul tiszta Eneryg. Bár Pisti szerint szarabb mérföldekkel. Hát, kinek a pap, kinek a pap fia, haha.

A csomagolásról annyit, hogy egész konszolidált, talán tetszene is, csak az a csigaforma kurvára ötlettelen, nagyon érződik rajta hogy ki akarták tölteni a helyet valamivel, felesleges. Ja meg még PREMIUM ENERGY DRINK. Ezen kiröhögtem a belem, haha. Azért kerül ennyibe!

Értékelés:
Íz: 7/10
Tapéta, de ha egyben legurítom, akkor megy magától. Csak utána torzul el az arcom.
Illat: 7/10
Nem kellemetlen, de nem is kellemes.
Előfordulás: 4/10
Most még 4-est adok neki, bár szerintem hamar elterjed amilyen kurvaolcsó.
Csomagolás: 2/10
Erőtlen. De legalább próbálkoztak (remélem)
Szín: 10/10
Ezaz!! Toxic Holocaust!!!**
Ár:
10/10
Azért ez is feladja a leckét, bazdmeg.
Hatás: 4/10
Nem tudom megállapítani negyed litertől, lehet az én hibám, haha!


*nem rasszista hangsúllyal mondva!
** ez sem rasszista kifejezés, van egy ilyen zenekar, és ilyen színű a logója általában.

2009. szeptember 11., péntek

Nem azért de

Észrevette valaki, hogy (az amúgy sehol sem található) kis sárga palackos kobra, azaz COBRA úgy van írva ahogy? Ez most így mi. Meg ha valaki talált ilyen Devil(girl)t (amire először azt hittem, hogy vipera, mert kb ugyanaz a dizájn) sikítson!

VALAMINT!!!!!
Szeretnénk egy kisebb túrát rendezni az Ungor & Ungor borházba valamikor. Valakit érdekelne? Kommentben írjon, aki jönne. Link a linklistában a hülyéknek.

MÉG VALAMINT!!!!
Új linkek basszátok meg.

2009. szeptember 7., hétfő

(ülker) Tempó - keksz a javából

Egy általános iszogatós-fosínyenc estén Pisti általában hoz magával valami elemózsiát, amit édsanyja' hoz a lokál boltból. Úgy konferálta nekem fel, hogy 60 pénz, de nem nagy szám, arányos az íz az árral.

Az én tapasztalataim Ülkertempóval (amúgy csak tempó, az ülker a gyártó, gondolom ez mindenkinek leesett - csak a megkülönböztetés végett más a neve, lesz még itt tempó - meg amúgy is fasza kimondani azt hogy 'ülker'...) meglepően jók. Én általában mindent fikázom, de esküszöm, hogy ez finom. Oké, kicsit száraz, törékeny és porolódó a keksz maga, de a töltelék szerntem pilótát megszégyenítően finom, és sok. Kis adag, 20 darab süti, de szerintem 60 forintért ez rendkívül, sőt példátlanul kurvaolcsó.

Értékelés:
Íz: 10/10
Nekem nagyon bejön.
Illat: 8/10
Biztató, bár halovány.
Előfordulás: 2/10
Én még életemben nem láttam boltban, de tuti van valahol.
Csomagolás: 3/10
Eléggé effektmatyi a háttérben a szürke cucc, de attól még rohadtul szegényes.
Szín: 10/10
Barnább mint a szar!
Ár:
10/10
Ennyiért a lelkem is eladnám.
Hatás: 5/10
Kevés. De legalább olcsó és finom!

Schlossmühle - csomagolt hányás

(FIGYELEM! A következők erősen szubjektív véleményt tartalmaz! Az, hogyha a kedves olvasónak más a véleménye ez esetben engem nem érdekel, mert ez a sör egy rémálom.)
(Mellesleg a kép hátterében található leánytöredék, Őt nem tartalmazza a elemzés.)

Schlossmühle. Már csak a nevétől is kiráz a hideg. De komolyan, ez egy olyan sör, hogy ha fizetnek sincs kedvem meginni. Már régóta ajnározta Tomi barátunk, (az eneryg post írója) hogy milyen finom sör és, hogy milyen atomolcsó. Hát eleinte nagy reményeket fűztem ehhez a sörhöz így látatlanban, de kb fél évvel ezelőtt mikor először megláttam a dizájnt, ráfagyott arcomra a mosoly. MI EZ? KOMOLYAN GONDOLTÁK? A malom nagyon eredeti, ennél fantáziadúsabb már csak a két komlószál lehetne. Ja, hogy az is van. Tökéletes!

Ára csak 59 szép magyar forint + üveg (ergo kb 85 pénz), ami eléggé hívogató a magunkfajta olcsóságkedvelőknek. De az én kifinomult ínyenc (huhú, ez nekemis fájt) szám amint hozzáér az üveg szájához (amit megjegyzem, már vagy 3szor sikerült lepattintanom bontás közben) egyből Nick Árpád fogai által elgörbített vasrúd alakúra (értsd: C ) formálódnak ajkaim.

Elmondhatatlanul rossz ízű, száraz sörről van szó, és sajnos (lófaszt sajnos, az lenne a legjobb ha nem is találkoznék vele többször) eddig csak meleg illetve forró állapotában találkoztam vele, bár engem nem tüzelne fel a Góbi-sivatag kellős közepén egy karton jéghideg Schlossmühle sem. Leírhatatlan utálatot kelt bennem ez a sör, már bocsánat. Pisti azt mondja, hogy iható, Tominak meg tök mindegy.

Az olyan söröktől mint ez, először nagyon gyorsan tele lesz az ember, alacsony alkoholtartalma (3%) végett soktól se lehet berugni, és azt mondani, hogy 'a következőnek már úgyse érzem az ízét'. Egy szóval egy haszontalan fosról van szó, amit barna üvegbe gyömöszkéltek, miután addig hígították a pultról feltörölt sörmaradványokkal, míg nem az előbb említett barna üveg mögött elhalványodni látszott a borzalom vizuális mértéke. Ezt öröm volt leírni.

Hasonló, kerülendő sörök: (előre elnézést kérek a gyártóktól, ha emiatt megcsappan a keresletük)
  • Goldberger
  • Caster
  • Kenner
  • Balatoni (bocsi balcsi, fos lettél)
STB. Sok van.
És most, utólag is bocsi annak, aki más véleményen van, írj nyugodtan egy másik posztot személyes élményeiddel, kirakjuk, nekem megrontotta az életemet ez a lószar.

Értékelés:
Íz: 0/10
Hányásosfos.
Illat: 1/10
Nincs nagyon neki, hálistennek, de ha van akkor tuti kurvabüdös.
Előfordulás: 6-7/10
Tesco, spar, match, mindenhol megtelepszik mint a penészgomba.
Csomagolás: 1/10
Ennél már csak az lenne rosszabb, ha fekete-fehér lenne.
Szín: 2/10
Híg sárgásfehéres. Mint a hugyod 10 sör után. (lehet mert az is?...)
Ár:
8/10
Olcsó, de a kurva anyját.
Hatás: 1/10
Uh..... hagyjuk...

Kobra Crew

Akik lemaradtak volna...
(Kobra - Nagy, olcsó, finom.)


2009.09.05 -péntek.

Unalmas buzi mindennapok tömkelegében élve tengődtünk már egy jó pár napja. Az a nap is egy ilyen napnak indult, de egy eseménysorozat eloszlatta a szomorúság fos szagú esőt hullajtó fellegeit.
Átverekedve magunkat az iskola portásán, értékes perceket vesztve a 30 perces szünetből, az olcsóvolt szerkesztősége és egy kedves "kobracrew" osztálytársuk energiaital hadjáratra indultak az "iskolához közeli kisboltokban".
Egy-két boltocskát átkutatva sok-sok redbull-hányásra és hell-fosra bukkantunk, de olcsó finomságnak nyoma sem volt.
Hátravolt még egy bolt, és az idő sürgetett.... Pár percünk volt csak, hogy egy rohadtul 3 percre lévő boltot átkutassunk, annak tudatában hogy 5 perc volt hátra a szünetből.
Nem volt más hátra..... kockáztatnunk kellett.





Olyasmire bukkantunk, amiről álmodni sem mertünk...
...






Hűtött kis kobrák tömkelege! De még milyen kis kobrák! Jól láthatóan új dizájnt kapott a kobra palackozása. Nem tudni hogy exkluzív kiadás-e vagy általánosított széria, de örömmel vettük észre, hogy nem különösebben befolyásolta az árát, 140 forint/darab (3 éve másfél liter volt ennyi). Szomorú, hogy egyik szerkezetőségtagnak sem volt birtokában ennyi fizetőeszköz. Itt jön igazán képbe barátunk "Töki", aki el is kapta háromnak a nyakát (köszi töki-).
És most nézzük egy kicsit közelebbről az új puha-palackot.
Alul egy kígyószerű sárkány öleli át az üveget, kínai mesékben meg festményeken látni ilyet. Megöl a kíváncsiság hogy miért ez került rá. A címke fölött is dómborlenyomat díszeleg, minket lángcsóvára emlékeztetett. Az ízét tekintve nem volt annyira rohadtul édes (szerencsére) mint az új kobrák nagy része. Ja és időben vissza is értünk, ami nemtitok.... a kobrahatásnak köszönhető haha.



És ezzel még nincs vége!
MA!
...

2009.09.07. -hétfő

Kedves barátunk 'Töki' felvetette, hogy miért is ne vásároljunk megint amaz múltkori finom kis kobrincsból. Távol álljon tőlünk hogy lebeszéljük, nekivágtunk felkutatni a pénteki boltocskát.



...
Amit ott találtunk, az lebaszta a biztosítékot!









ÓÓMÁJGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD!!!!!!1
2 LITERES KOBRA AMIBŐL 0,5 LITER GYÖNYÖR AJÁNDÉK!!!!!11
Tippeljetek hogy mennyiért szereztük be? 170 Forint!
Álmodom? Egyszerre mérhetetlen örömérzés, hogy ilyen létezik, másodjára félelem, hogy ha egyszer elfogy ebben a boltban, akkor soha, de soha nem találunk ilyet többé.
Meglátjuk mit hoz a jövő...
És az íze? Csalhatatlanul finom, össze nem téveszthetetlen, kellően szénsavas, üdítően tápláló, első generációs, 3 évvel ezelőtti utánozhatatlan kobraíz.
Mérhetetlen öröm emberek. Alig várom az iskolát!
A palack formája is eltérő, a "szokásos" sima felszínt lecserélték. A címke fölött lévő csavart mintázat. Mintája Marcit moszkvai kupolára emlékeztették (engem gépfagyira).
Egyébként lehetett kapni 1.5 Literes kiadást is ott, de az érthetetlen módon 220 forint volt....
Érdekes.


Búcsúzásképpen.
Ilyen egy kurvára elégedett vásárló!
























(a képen Töki)
(-nem szerkesztőtag-)

karácsony!

Úristen emberek!
-10:07 perc van-
10 perccel ezelőtt volt karácsony az olcsóvolt szerkesztőségének.
csak érjünk haza és olyan postot kaptok, hogy kettéáll a húgyhólyagotok!
viszlát délután.
olcsóvolt.

2009. szeptember 5., szombat

Egy Szubjektív, ám de tanulságos cikk.

Újra jelentkezik élőben az olcsóságkedvelők mekkájának titokzatos hangja!
Találtunk egy szubjektív, ám de tanulságos cikket.
(szubjektív de tanulságos cikk)

Olvasgassátok egészséggel.

2009. szeptember 1., kedd

traccs parti - ehh?


Huh hol is kezdjem.. Rég volt rágcsálnivaló a blogon, de ez nem tűrt halasztást. Ezt a szennyet nem vettük meg aminek 2 érthető oka volt.:
1. Valamilyen más chipsnek a darabkái belekerülhettek az amúgy is tök gusztustalan, száraz és ízetlen kinézetű hányásszínű kerekecskék közé...
2. 350 MEGVESZEKEDETT MAGYAR FORINT LETT VOLNA!
Különben is látni ahogyan a zsír megtapad a csomagolás belső falán. Tudom ez nyílvánvalóan más chipsnél is így van, csak hogy az nem röhög bele a képedbe! Úr Jézus...
Zsírban tocsogó chips + átlátszó csomagolás = HIBA!
Egyszerűen nem fér a fejembe hogy születhetett meg ez a képtelen képződmény. Azért mindennek van határa! Háttérbe láthatjuk hogy nem nagyon kapkodták el....
Egyébként is miféle név ez?
traccs parti....

"A bizalmas stílusnak egyik újabb eredetű eleme a traccsaparti szó, tereferés összejövetelre, olyan találkozóra utalnak vele, ahol közvetlenül csevegni szoktak."
(http://www.panoramada.co.rs/200806/1-10.php)
Tényleg jobb neve nem is lehet egy szerencsétlen rágcsának. Szerintem maradjatok távol tőle, de ha valaki mégis rászánná 1 bor árát akkor örömmel vennénk ha megosztaná észrevételeit commentben, vagy elküldhet levélben saját postot is amit felrakunk.


Értékelés:
Íz: -/10
Nem kóstoltuk, de rohadtul nem néz ki finomnak.
Illat: 2/10
Büdös votl a pult körül. Olyan száraz agyonfűszerezett valami.
Előfordulás: 6/10
Matchban láttuk eddig (nem nagyon kerestük). Westend, Blaha.
Csomagolás: 1/10
Hát nem egy index...Igénytelen és ocsmány is egyszerre.
Szín: 1/10
Nem néz ki biztatóan. Ha megkínálnának vele, nemet mondanák...
Ár:
1/10
350Ff! Drágább mint egy Lays chips vagy bármely egyéb sznob ámde finom chips. HOGY?!?