2008. december 10., szerda

Kobra - Nagy, olcsó, finom.

Sok ember fél a kígyóktól, de ez a Kobra igen csak emberbarát haha. Íze picit különbözik a többi tutti-frutti ízű energiaitaltól, lágyabb, édeskésebb íz, enyhébb szénsavasság jellemzi. Higanyszínű csomagolásáról messziről fel lehet ismerni. Sok kiszerelésben létezik, 2-1-0,5 literesben, s mind - jobb abc-kben - rendkívül olcsó (a 2 literes általában 180 HUF körül forog, ennél drágábban nem éri meg venni nagyot).

Társaihoz képest ezt szívesen ajánlom bármilyen étel mellé, hisz nem veszi el más ízét, sőt, inkább kiegészíti azt. Erről az energiaitalról tényleg nem tudok rosszat elmondani. Az ország minden területén megtalálható kissebb-nagyobb abc-kben/vegyesboltokban/marketekben.

Értékelés:
Íz: 10/10
Nincs hozzáfogható ízű energiaital a piacon.
Illat: 10/10
Nem túl erős, de karakterisztikus, kellemesen vaníliás illatú.
Előfordulás: 8/10
Sok boltban előfordul.
Csomagolás: 9/10
Remek, könnyű és rugalmas műanyagból készült, ellenáll az időjárás viszontagságainak is.
Szín: 8/10
Nem elriasztóan sárga színű, s jól néz ki pohárba kitöltve is.
Ár: 9/10
Árban szinte verhetetlen. A Kobra család kisebb kiszerelései talán nem a legolcsóbbak, de attól még megállják a helyüket.

2 megjegyzés:

  1. Hát lehet h csak én fogtam ki nagyon szart, de az enyémnek elég erősen 3* visszahányt szaga volt, borzalmas, nekem azóta a kobra a mumusom...

    VálaszTörlés
  2. Amugy tudtátok hogy mélyhűtve, és hűtve is 100% így leveszíti az ízét?:S Sajnos erre már többször ráfaragtunk.... kb. 1 zsugorfólia bánja...

    VálaszTörlés