2009. szeptember 7., hétfő

Kobra Crew

Akik lemaradtak volna...
(Kobra - Nagy, olcsó, finom.)


2009.09.05 -péntek.

Unalmas buzi mindennapok tömkelegében élve tengődtünk már egy jó pár napja. Az a nap is egy ilyen napnak indult, de egy eseménysorozat eloszlatta a szomorúság fos szagú esőt hullajtó fellegeit.
Átverekedve magunkat az iskola portásán, értékes perceket vesztve a 30 perces szünetből, az olcsóvolt szerkesztősége és egy kedves "kobracrew" osztálytársuk energiaital hadjáratra indultak az "iskolához közeli kisboltokban".
Egy-két boltocskát átkutatva sok-sok redbull-hányásra és hell-fosra bukkantunk, de olcsó finomságnak nyoma sem volt.
Hátravolt még egy bolt, és az idő sürgetett.... Pár percünk volt csak, hogy egy rohadtul 3 percre lévő boltot átkutassunk, annak tudatában hogy 5 perc volt hátra a szünetből.
Nem volt más hátra..... kockáztatnunk kellett.





Olyasmire bukkantunk, amiről álmodni sem mertünk...
...






Hűtött kis kobrák tömkelege! De még milyen kis kobrák! Jól láthatóan új dizájnt kapott a kobra palackozása. Nem tudni hogy exkluzív kiadás-e vagy általánosított széria, de örömmel vettük észre, hogy nem különösebben befolyásolta az árát, 140 forint/darab (3 éve másfél liter volt ennyi). Szomorú, hogy egyik szerkezetőségtagnak sem volt birtokában ennyi fizetőeszköz. Itt jön igazán képbe barátunk "Töki", aki el is kapta háromnak a nyakát (köszi töki-).
És most nézzük egy kicsit közelebbről az új puha-palackot.
Alul egy kígyószerű sárkány öleli át az üveget, kínai mesékben meg festményeken látni ilyet. Megöl a kíváncsiság hogy miért ez került rá. A címke fölött is dómborlenyomat díszeleg, minket lángcsóvára emlékeztetett. Az ízét tekintve nem volt annyira rohadtul édes (szerencsére) mint az új kobrák nagy része. Ja és időben vissza is értünk, ami nemtitok.... a kobrahatásnak köszönhető haha.



És ezzel még nincs vége!
MA!
...

2009.09.07. -hétfő

Kedves barátunk 'Töki' felvetette, hogy miért is ne vásároljunk megint amaz múltkori finom kis kobrincsból. Távol álljon tőlünk hogy lebeszéljük, nekivágtunk felkutatni a pénteki boltocskát.



...
Amit ott találtunk, az lebaszta a biztosítékot!









ÓÓMÁJGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD!!!!!!1
2 LITERES KOBRA AMIBŐL 0,5 LITER GYÖNYÖR AJÁNDÉK!!!!!11
Tippeljetek hogy mennyiért szereztük be? 170 Forint!
Álmodom? Egyszerre mérhetetlen örömérzés, hogy ilyen létezik, másodjára félelem, hogy ha egyszer elfogy ebben a boltban, akkor soha, de soha nem találunk ilyet többé.
Meglátjuk mit hoz a jövő...
És az íze? Csalhatatlanul finom, össze nem téveszthetetlen, kellően szénsavas, üdítően tápláló, első generációs, 3 évvel ezelőtti utánozhatatlan kobraíz.
Mérhetetlen öröm emberek. Alig várom az iskolát!
A palack formája is eltérő, a "szokásos" sima felszínt lecserélték. A címke fölött lévő csavart mintázat. Mintája Marcit moszkvai kupolára emlékeztették (engem gépfagyira).
Egyébként lehetett kapni 1.5 Literes kiadást is ott, de az érthetetlen módon 220 forint volt....
Érdekes.


Búcsúzásképpen.
Ilyen egy kurvára elégedett vásárló!
























(a képen Töki)
(-nem szerkesztőtag-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése