2009. október 7., szerda

Új Haverok!!!

(ha valaki nem olvasta volna el gyorsan tegye meg: "Haver szelet")


Ezeket a sorokat két napja remegő kézzel vártam már, hogy leírhassam, hisz' eddig nem létezőnek /'kacsának' haha/ hitt Haverokra bukkantunk. Ugyebár minden maccsban beszerezhető már mindenki kedvence, mindenki Haverja.

Egy sulinktól nem messze eső kisboltban leltünk rájuk, ott, ahol találtuk annó a KO-t, a Draculát (hamarosan!), a Hepi szeletet, és még sok más olcsó finomságot. (oké, ez nem mondható el a KO-ról...) 35 forintért vettük darabját, kicsit felment az ára a megszokotthoz képest, de hát ez van, kisbolt, nagyobb árak, meg kell szokni.

Haladjunk kívülről befelé.
A csomagolás eszméletlen jó, ezerszer jobban néznek ki mint az előző haverok, kurvára tetszik a szín, de komolyan kb az egyik legmegnyerőbb szeletet látom bennük a csomagolás miatt. Ezt úgy értem, ha elémraknánk 20 csokit/szeletet, akkor tuti ezeket választanám. Egyszerűen fergeteges, rajongok értük, haha! Az illat is nagyon megfog, hiteles. Az íz is eléggé ott van, jól adja vissza a gesztenye és a kókusz ízét (a kék a kókuszos, a sárga a gesztenyés.). Az állaga, - amit mi vettünk, az kicsit régi volt, kemény és porhanyós, szóval nem volt annyira jó, de ha érleltük volna/frissen vettük volna akkor - ugyanolyan mint a maccsosnak, semmi kifogás.

Az új Haverok tehát engem, Pistit és Tökit teljesen lehengerelt, maxi az íz, 10-ből 10, Haver!

Végezetül egykét bónusz kép a csudiszép csomagolásról:


Értékelés:
Íz: 9/10
Isteni!!
Illat: 9/10
Isteni ez is.
Előfordulás: 1/10
Még maccsban sem láttam, csak egy kisboltban.
Csomagolás: 10/10
_ M E G B A S Z _
Szín: 5/10
Sajnos semmi extra.
Ár:
9/10
Majdnem ugyanolyan olcsó.
Hatás: 9/10
Laktat mint a fene.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése