2009. október 2., péntek

B-PLUSS - olcsó szénsavmentes gyerekpezsi'

Íme a B-PLUSS, ami diszkrét külsejével ügyesen elkerüli a köztudatot, belopva magát az olcsóvolt szerkezetőségének szívébe.
Amúgy meg 1 szóval jellemezni lehet:
Íze mint a SZAHARIN.
("mesterséges édesítőszer. Ma már másfajta mesterséges édesítőszerek használatosak, mert egyes állatkísérletek a rákkeltő hatását igazolták."- kislexikon)

Természetesen mint azt már-már megszokottnak tekinthetjük, ennek is el van írva a neve. A betűtípusnál szebbet szarok, az egész word-art-al csinálták 2 perc alatt se! Sok-sok B vitamin van benne, és az íze a nagyon édes energiaital kedvelőknek kedvez. Illetve kedvezne, ha egyáltalán egyáltalán még. Műanyag sárga palackozásának köszönhetően könnyedén hihetik azt rólunk az utcán, hogy rákattantunk a szívgyógyszerre és nagy mennyiségben gurítjuk le a torkunkon. 105 forint volt, elhihetitek nem hagytuk a gatyánkat a boltba. eNeRyG rasszizmusom végett (keserű) nem nagyon ízlett, de ismétlem! Édesszájúak előnyben.

Értékelés:
Íz: 7/10
Édes nagyon. De nagyon de nagyon! 90% szaharin, ami veszélyesnek hangzik. (itt az olcsóvolt szerkeztőségében nem hiszünk ilyen s hasonló badarságokban, hogy rákkeltő...)
Illat: 3/10
Büdös mint a rohadtélet.
Előfordulás: 4/10
Egyszer vettük nagyon régen
Csomagolás: 2/10
Iszonyat minimalista. Mint már említettem, szerintem Word-Art-al csinálták 2 perc alatt.(se) (és el van írva)
Szín: 5/10
Ha nem tudnám, hogy nem látszik át azt hinném hogy átlátszik. (neon-hugy sárga)
Ár: 8/10
Majdnem ingyen vágták hozzánk (de még így is drágább mint a jó öreg nrg).
Hatás: 6/10
Sok "cukor"(szaharin) miatt dob rajtad, de ezt még nem neveznénk energiaitalnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése