2009. szeptember 7., hétfő

Schlossmühle - csomagolt hányás

(FIGYELEM! A következők erősen szubjektív véleményt tartalmaz! Az, hogyha a kedves olvasónak más a véleménye ez esetben engem nem érdekel, mert ez a sör egy rémálom.)
(Mellesleg a kép hátterében található leánytöredék, Őt nem tartalmazza a elemzés.)

Schlossmühle. Már csak a nevétől is kiráz a hideg. De komolyan, ez egy olyan sör, hogy ha fizetnek sincs kedvem meginni. Már régóta ajnározta Tomi barátunk, (az eneryg post írója) hogy milyen finom sör és, hogy milyen atomolcsó. Hát eleinte nagy reményeket fűztem ehhez a sörhöz így látatlanban, de kb fél évvel ezelőtt mikor először megláttam a dizájnt, ráfagyott arcomra a mosoly. MI EZ? KOMOLYAN GONDOLTÁK? A malom nagyon eredeti, ennél fantáziadúsabb már csak a két komlószál lehetne. Ja, hogy az is van. Tökéletes!

Ára csak 59 szép magyar forint + üveg (ergo kb 85 pénz), ami eléggé hívogató a magunkfajta olcsóságkedvelőknek. De az én kifinomult ínyenc (huhú, ez nekemis fájt) szám amint hozzáér az üveg szájához (amit megjegyzem, már vagy 3szor sikerült lepattintanom bontás közben) egyből Nick Árpád fogai által elgörbített vasrúd alakúra (értsd: C ) formálódnak ajkaim.

Elmondhatatlanul rossz ízű, száraz sörről van szó, és sajnos (lófaszt sajnos, az lenne a legjobb ha nem is találkoznék vele többször) eddig csak meleg illetve forró állapotában találkoztam vele, bár engem nem tüzelne fel a Góbi-sivatag kellős közepén egy karton jéghideg Schlossmühle sem. Leírhatatlan utálatot kelt bennem ez a sör, már bocsánat. Pisti azt mondja, hogy iható, Tominak meg tök mindegy.

Az olyan söröktől mint ez, először nagyon gyorsan tele lesz az ember, alacsony alkoholtartalma (3%) végett soktól se lehet berugni, és azt mondani, hogy 'a következőnek már úgyse érzem az ízét'. Egy szóval egy haszontalan fosról van szó, amit barna üvegbe gyömöszkéltek, miután addig hígították a pultról feltörölt sörmaradványokkal, míg nem az előbb említett barna üveg mögött elhalványodni látszott a borzalom vizuális mértéke. Ezt öröm volt leírni.

Hasonló, kerülendő sörök: (előre elnézést kérek a gyártóktól, ha emiatt megcsappan a keresletük)
  • Goldberger
  • Caster
  • Kenner
  • Balatoni (bocsi balcsi, fos lettél)
STB. Sok van.
És most, utólag is bocsi annak, aki más véleményen van, írj nyugodtan egy másik posztot személyes élményeiddel, kirakjuk, nekem megrontotta az életemet ez a lószar.

Értékelés:
Íz: 0/10
Hányásosfos.
Illat: 1/10
Nincs nagyon neki, hálistennek, de ha van akkor tuti kurvabüdös.
Előfordulás: 6-7/10
Tesco, spar, match, mindenhol megtelepszik mint a penészgomba.
Csomagolás: 1/10
Ennél már csak az lenne rosszabb, ha fekete-fehér lenne.
Szín: 2/10
Híg sárgásfehéres. Mint a hugyod 10 sör után. (lehet mert az is?...)
Ár:
8/10
Olcsó, de a kurva anyját.
Hatás: 1/10
Uh..... hagyjuk...

3 megjegyzés:

  1. Talán másfél éve is már, hogy először találkoztam "vele", de az biztos, hogy utoljára. Az ára az, ami megidéz, ha nem figyelmeztetnek előre, hogy -hiába olcsó, ihatatlan-, akkor megveszed. Mi megvettük. És mivel egy kisebb házibuliba vittük, egyből egy rekesszel sikerült venni belőle... felejthetetlen este volt :/

    :-))

    VálaszTörlés
  2. Még jó hogy most vettünk 25 darabot a szintsütire

    VálaszTörlés
  3. nagyon jól tettétek. én megiszom, a szerkesztőség másik tagja, nevezzük kobrakid marcinak bojkottálta :D

    VálaszTörlés