2009. március 21., szombat

K.O. - Az aranysárga gyomorfekély


Nem mondhatom, hogy örömömre szolgál bemutatni eme fakón sárgás, rázásra erősen habozódó, még csak nem is magas koffein tartalmú 'energiaitalt'.

200 erős magyar forintért vettük iskolánktól 12-14 perces utat igénybevevő pinceboltban, ahol 'jó-e' kérdésünkre csak annyit válaszoltak, hogy 'háááát azt mondták igen'.

Felcsigázva nyitottuk ki a palackot, mint mikor kisgyermekként bontottuk karácsonykor az ajándékokat. Legnagyobb meglepetésünkre nem hallottunk szisszenést, mint ahogy azt rutinos fogyasztókként megszokhattuk (megbízhatóbb) más energiaitaloknál/söröknél/szénsavas italoknál. Ez a jel már kicsit megtántorított minket attól, hogy beleigyunk a már akkor habos tetejű nedűbe. Kedves osztálytársam kezébe nyomtam a palackot, hogy Ő próbálja ki először. Mikor szájához emelte a műanyag palack száját, és beleivott lefagyott a mosoly az arcáról, s fintorodva nyújtotta vissza az imént megvett innivalót.

Megrökönyödve vettem észre, hogy a címkén a lejárás időpontja közel nem profi módon alkoholos filccel át volt satírozni, s egy új volt a palack nyakára írva. 2010 volt a nyomtatott dátum, de mikor sikerült kibogarásznom az alkoholos filccel eltüntetett részt felfedni, kővé dermedtem. 2007 szeptember. Azért az már valami.

Erről az energiaitalról még csak annyit, hogy vettünk egy másik osztálytársamnak is, és Ő aznap egész nap izzadt, rohangált, és gyorsan beszélt. Kérem/kérjük a kedves blog olvasót, hogy ha lát egy üveg KO-t, vegye meg (nem kerül többe mint 200 forint) és az első kukába hajítsa ki, segítse a társadalmat elkerülni a rémálmokat az itallal kapcsolatban.

Értékelés:
Íz: 3/10
Olyan, mintha egy vödör szaharint feloldottunk volna egy nagy kancsó mézzel, és Canderellel édesítettük volna.
Illat: 3/10
Legalább olyan rossz mint az íze.
Előfordulás: 1/10
Eddig csak egy kisboltban láttuk, 'hálistennek.
Csomagolás: 6/10
A sárga címke az átlátszó üvegen egész jól mutat, reméljük ezzel próbálták meg legalább egyensúlyozni a fertelmes ízélményt.
Szín: 2/10
Átlátszó, fakó, sárgás, habos. Ecetre asszociáltam, mikor először láttam.
Ár: 6/10
200 forintért már inkább veszek egy nagy kobrát, vagy egy félliteres Adrenaline XXL-t.
Hatás: 4/10
Inkább ne hasson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése