2009. március 24., kedd

Tipp-topp szelet, a nehézipari selejt.


Nem tudom kinek ismerős ez a 25 grammnyi borzalom és szenvedés, de én annyit mondok azoknak, akik nem ismerik, hogy csak alkohol mellett fogyasszák. Miért is? Ha friss, akkor kemény és száraz, ha érlelve van (Havernál is ajánlott), vagyis pár napig kabátunk zsebében hagytuk, akkor nyúlós (a Haver csak puha), és furcsa utóízt hagy maga után.

Ennek az utóíznek forrása talán a tartalom lehet, értelemszerűen. És mit lát meg először az ember az összetevőkben?

IPRI FONDAN BAZDMEG EZ MIIIIIIIIII MIIIIIIIII?!?!?!?!?!

Ipari fondan. Vége a posztnak. Köszönjük, hogy idevetődött a kedves látogató. (Amúgy zömében csak víz, glükóz meg tartósítószer, de akkor is bassza meg.)


Értékelés:
Íz: 2/10
Ipari fondant a rohadt életbe is.
Illat: 3/10
Majdnem büdös.
Előfordulás: 1/10
Egy boltban található csak. Hál istennek.
Csomagolás: 4/10
Gusztustalan.
Szín: 2/10
Barna.
Ár: 8/10
Olcsó. De NE vegyétek.
Hatás:
2/10
Hát, olyan fondant.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése