2009. április 30., csütörtök

Fitt Energy. Kurvaélet. PONT.

Azt hiszem elérkeztem a blog legádázabb ellenségéhez. Fitt Energy. Ez az a név amit ha hallok, összeszorul a gyomrom, kiráz a hideg, lázas leszek, elhányom magam és hetekig beteget jelentek. És az a baj, hogy osztálytársaim gyakran szokták inni. Azért bevallják, hogy egy fos, de akkor is. Fúj.

Az íze leginkább a romlott KO-hoz hasonlít, csak még édesebb és van egy olyan undorító mellékíze, amitől rám jön a hasmenés. Csúnyán. Egyszerűen le nem lehet írni milyen rossz élményben tudja részesíteni az embert. Kb mint egy bad trip. Ciánnal kevert LSD-től. Fúj. Nem is írok róla többet mert különben nem alszom.

Értékelés:
Íz: -1/10
Értékelhetetlen.
Illat: 4/10
Csalogató lehet elsőre, de ne dőlj be neki.
Előfordulás: 6/10
Kajzerben, spárban, macsban, mindenhova benőtte magát kb.
Csomagolás: 1/10
Igénytelen. Köze nincs a dizájnhoz.
Szín: 2/10
HÚGY.
Ár: 4/10
10 forintot se adnék ki érte.
Hatás: 10/10
Hányás.

2009. április 29., szerda

hírek

visszamenőleg is mindenhez írunk egy 'hatás't az értékelésnél.
kurva sok új cuccunk van, sok új poszt lesz, és remélem minél gyakrabban írogathatunk ide.
ja és keresünk egy reklámarcot. jelentkezz légyszi :D

<3 ócsóvót.

2009. április 28., kedd

Közérdekű különkiadásos közlemény.

Ne vegyetek ilyen bort. Fröccsnek is szar. Tudom, 265 forint kurvára megéri, de száraz, savanyú, keserű szar. Ja és mielőtt tegnap este felbontottuk volna, Izsák barátommal és Ábelkával tippelgettünk, hogy vajon milyen dugója van? Műanyag, vagy parafa? A minőségi boroknak van parafa dugójuk, de már azokat is műanyagosítják. Viszont a műanyag meg nem az ilyen borokhoz illik, hanem az édeshez. Jaj, várjunk csak. Kibaszott nagy csönd. Nem baszod, hogy ez kupakos.De igen. A kurvaéletbe. Azt hittem ennyire csak nem süllyed le a szeszgyártási ipar.

Kobrinfláció! Kobrhamisítás?

Nem tudom hányan vettétek észre, de a Kobrának eléggé felszökött az ára, ami engem mélyen érint, mert már kb 3 éve Kobrázok, és szokatlan a kétszáz forintot kipengetni érte a szokott 140-150 helyett. Ez lehet akár a recesszió miatt, világválság, Kobra-trend, faszom miatt, de a fő, hogy gecire felszökött az ára. Egyre több köcsöggyereket látok (pl osztálytársaim) kobrázni reggelente, meg Grow Up Fuck It Up-ék is igencsak terjesztik az igét (ami nem is feltétlen rossz, de az osztálytársaimnak a kurva anyjukat).

Másrészt, ezáltal, hogy megy fel az ára, új, csini dizájnt kapott (ami kurva könnyen lejön), és ami a legmegrázóbb: hígabb. Volt egy idő, még az újítás előtti kb fél hónap, mikor azt hittem, hogy mindenhol lejárt kobrát adnak, mert kevesebb benne a szénsav, és nem olyan tömör az íze. Ehhez képest minden új csomagolású Kobrincs olyan. A faszom kivan a sok újítással. Kurvamód fel vagyok én is, a szerkesztőség többi tagja, és közeli Kobrás haverjaink háborodva emiatt. Ha így folytatódik, lehet bojkottálni fogom. (De ha nem, akkor bocsi Kobri, remélem azért még szeretsz engem és ez csak egy rossz másnap...)

Big Energy - óriáshugy

Amikor még régebben jártuk a várost este mindenféle szart találni a csapattal, Tomi mindig arról mesélt hogy 'jajj A Big Energy...', aztán tegnap előtt megláttam egy munkást pont bigenerdzsit venni a lokál boltban, és másnap én is rávetemedtem és összekapartam rá kemény 200 forintot. Két boltban is meg kellett forduljak, hogy találjak egy 2 literes flakonnal, és hát az íze... Azt hogy is mondjam... Eléggé olcsó... Nem lehet mást mondani rá.

A kivitel abszolút rendben van, igényes a cimke, kényelmes az üveg, egész biztatóan húgy sárga a lé, és az íz is tutti-fruttis. Csak hát az olcsóbb fajtából. Az irónia az egészben az, hogy amilyen színű a lé, olyan színben is távozik ugye. Pisti például kb 3 óra leforgása alatt 3× ment pisilni, én kétszer. Nincs több mondanivalóm. Vízhajtó.


Értékelés:
Íz: 6/10
Lehetne jobb is.
Illat: 8/10
Biztató.
Előfordulás: 2/10
Már két embertől hallottam róla. Hahaha.
Csomagolás: 10/10
Dizájnos!
Szín: 3/10
Amint már mondottam volt, húgy.
Ár: 4/10
Nem vészes ahhoz képest, hogy mostanság a Kobra ára is inflálódott és nem ritka 200 fölött az ára.
Hatás: 8/10
Sokat kell pisilned tőle.

2009. április 26., vasárnap

Monster M-80 Energy Juice - X_X

Ennek a félliternyi tömör kegyetlenségnek nagyon csúnyán elkérték az árát. Igaz, aluljáróban vettük, meg elvileg itthon nem is forgalmazzák, de bassza meg. 800 forint volt. De még csak annyit: 10szer annyi cucc van benne mint egy redbullban. Nem akartuk elhinni, hárman ittuk meg, egész nap pörögtünk tőle. BRUTÁLIS.

Az íze teljesen más, mint egy szimpla tutti-frutti íz, és az a baj, hogy nem tudom körülírni milyen. Csak annyit tudok biztosra mondani, hogy szerintem zseniális. Mást nem is lehet róla elmondani. Adakozzatok, hogy vehessek még. (A Monster m-80 miatt be kell vezessek egy uj értékelési szempontot: a hatást. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni.)

Értékelés:
Íz: 10/10
Ínycsiklandós.
Illat: 9/10
Finom, édes, gyááááh...
Előfordulás: 1/10
Ezt is még csak egy helyen véltük felfedezni.
Csomagolás: 10/10
Rettegsz tőle.
Szín: ?/10
Nem tudom, nem néztem meg, de tuti valami neon zöld.
Ár: 1/10
TÚÚÚÚÚÚÚL sok.
Hatás: 11/10
Hárman pörögtünk tőle.

2009. április 25., szombat

MAXX! A MEGVÁLTÓNK!!!!!

Esküszöm, vártam, hogy végre írhassak erről a csudáról. Pistivel már több hete jártunk vissza ugyan abba a boltba, ahol még a tél közepén egyik este megtaláltuk Maxxot. Tegnap előtt este megtörtént a csoda, megpillantottam újra a boltba berohanva, majd másnap reggel vettünk is két liternyit. És hogy mennyi volt? Háromszáz szép magyar forint. Két 1 literes kiszerelés, gyönyörű, kézreálló, neon narancssárga, dombornyomásos, strapabíró palack. (Hülyék kedvéért, 1 liter 150 forint - de abban a boltban minden drága, szóval lehet, hogy ez is!!)

Íze olyasmi, mint az eNeRyG, csak dúsabb picit, és nem olyan cement ízű. A nedű színe jobb ha a narancssárga palackban, rettentően neon sárgászöldes.

Konklúziót levonva: azt hiszem megtaláltuk a Kobra mellett a legjobb és leggazdaságosabb energiaitalnak járó díjat.

Értékelés:
Íz: 10/10
MAXI AZ ÍZ! TÍZBŐL TÍZ!
Illat: 8/10
Finom, étvágy-(vagy ivvágy?) gerjesztő.
Előfordulás: 1/10
1 bolt, az 1 bolt.
Csomagolás: 10/10
A design tetőfoka.
Szín: 2/10
Neon.
Ár: 10/10
150 forint 1 literért = tökély.
Hatás: 7/10
Üt, ha kell.