2009. április 26., vasárnap

Monster M-80 Energy Juice - X_X

Ennek a félliternyi tömör kegyetlenségnek nagyon csúnyán elkérték az árát. Igaz, aluljáróban vettük, meg elvileg itthon nem is forgalmazzák, de bassza meg. 800 forint volt. De még csak annyit: 10szer annyi cucc van benne mint egy redbullban. Nem akartuk elhinni, hárman ittuk meg, egész nap pörögtünk tőle. BRUTÁLIS.

Az íze teljesen más, mint egy szimpla tutti-frutti íz, és az a baj, hogy nem tudom körülírni milyen. Csak annyit tudok biztosra mondani, hogy szerintem zseniális. Mást nem is lehet róla elmondani. Adakozzatok, hogy vehessek még. (A Monster m-80 miatt be kell vezessek egy uj értékelési szempontot: a hatást. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni.)

Értékelés:
Íz: 10/10
Ínycsiklandós.
Illat: 9/10
Finom, édes, gyááááh...
Előfordulás: 1/10
Ezt is még csak egy helyen véltük felfedezni.
Csomagolás: 10/10
Rettegsz tőle.
Szín: ?/10
Nem tudom, nem néztem meg, de tuti valami neon zöld.
Ár: 1/10
TÚÚÚÚÚÚÚL sok.
Hatás: 11/10
Hárman pörögtünk tőle.

9 megjegyzés:

  1. hol sikerült ilyet szerválni? vaterára ha felkerül egy-egy darab kb 700ftért kel el+postaköltség(900ft). szval ez olcsó volt :D

    VálaszTörlés
  2. a délinél az aluljáróban gecinagy zászlókkal meg plakátokkal hirdetik hogy parasztéknál lehet kapni. egy drogos néni és egy fogatlan bácsi prédikál róla egész nap. hajrá.

    VálaszTörlés
  3. sikerült visszatalálnom ide huhh. :D köszi a választ, rohanoook venni gondolhatod :P

    VálaszTörlés
  4. 800 forint de fél liter (azaz a dzsúzosok 473 ml) szóval 2 redbull vagy burn ami olyan 6-700 bolttól függően. Ezekután is sok egy olyan cuccért ami 2-3 helyen kapható budapesten és ízre, választékra mindenben odaver a fenn említetteknek? Volt szerencsém elég sokat végigkóstolni és vedelni belőlük és hát minőségre messze vernek mindent. Ez nem marja a beled éhgyomorra mint a 100 forintos trágyalevek, hatása van bőven, dizájn & reklám minden mennyiségben. Ezekután ajánlom még nektek kipróbálásra a Rockstar energy drinkeket, tudtommal ugyanannak a tulajdonában van mint a monster.

    VálaszTörlés
  5. Uncsim forgalmazza kelet mo-n a Monster Energy termékeket (ruha,ital,motoros kiegészítők,sisakok) ha vkit érdekel keressen meg. E-mail: ternovan2@freemail.hu

    VálaszTörlés
  6. egyébként miskolcon forgalmazzák

    VálaszTörlés
  7. Ez meghazuttolja a blogod nevét ;)

    amugy ilyet hol lehet kapni?

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. a blogot marcival a barátommal csináljuk és feljebb leírja egy kommentben hogy hol lehet kapni. "Ár: 1/10
    TÚÚÚÚÚÚÚL sok." 1x van karácsony....

    VálaszTörlés