2009. július 26., vasárnap

Vipera - Tribute To OLD Kobra



Volt egy idő amikor mi beleszerettünk a Kobrába. Ám a hűtlen Kobra megváltozott... Összetört a szívünk... (tisztára mint valami argentin szappanopera...).
DE!
Tegnapi este folyamán találtunk rá a Viperára, mely nem másnak, mint a régi jó Kobra csalhatatlan ízvilágának pontos mása, emléke, oltára(?). Marci egyből lecsapott a nyakára amint megpillantotta, felkiáltottunk és nem volt visszaút. Könnyeinket letörölve iparkodtunk felzárkózni kedves baráti társoságunkhoz, majd megkértük 'badadamot' hogy vegye meg nekünk. (köszi szépen badadam!) 170 Forintért ideadták a tudatlan bolondok! Ennél olcsóbb hasonló drágaságot sehol nem veszel... Bizakodva vágtunk bele a Budapesti éjszakába, újult erővel, jó kedvel. Ha a kedves olvasó rábukkan egyre ne hagyja elkúszni az alkalmat hogy ez a különösen finom energiaital felfrissítse a bukott és elfeledett, igazi kobra ízét!

Értékelés:
Íz: 10/10
Bolondok lennénk ha nem adnánk meg rá a 10eset. Régi kobra íze van.
Illat: 9/10
Viccelsz? Nagyon jó illata van!
Előfordulás: 3/10
Hát... ott még volt vagy 6 palack nekünk címezve (haha), remélem találunk máshol is, vagy legalább ott rendszeresen. Állítólag máshol is van.
Csomagolás: 10/10
Jobb mint a K*bráé! Egy igazi kígyó van rajta bazd! Merd megmarkolni!
Szín: 10/10
Sárga. De még milyen sárga!
Ár:
10/10
170Ft!!! Mennyi most egy kobra? Pf.. 200 felett jár bőven. Szánalmas....
Hatás: 9/10
"Elsőre tökéletes, de még nem próbáltuk eleget..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése