2009. december 16., szerda

Lakj jól, és érezd a gyerekkorod!

Elég késő van emberek, de írok egy posztot mert a karácsony közeledtével nagyon meg lehet szívni ha nem vagy eléggé informálva és hát ez élet megy tovább....

Biztosan jártatok már úgy hogy éppen úton voltatok valahova és csak úgy a semmiből iszonyatosan megéheztetek. Lekéstétek a rohadt buszt és várhatsz fél órát a másikra, de szívesen rágcsálnál valamit. Belenyúlsz a zsebeidbe, de amit benne érzel nem megnyugtató túlságosan. Megmarkolod a tartalmát és kihúzod. Bizonyossá válik amitől rettegtél, hogy csak 40 megveszekedett forintod van. "40 forintból semmit nem lehet venni!" - mondják a tudatlan tájékozatlan senkik, de egy belevaló lokálsrác/lány feltalálja magát és felkutatja a legolcsóbb cébéa legolcsóbb polcait, hogy jóllakjon vagy csak mert móka! Ha nem vagy túl finnyás és valóban átbogarászod ezeket a polcokat meglepően jó dolgokat találhatsz!





Mint például az ehhez hasonló "kukókra" amelyek szinte mindannyiunk gyerekkorába befészkelték magukat. Ezek a sós kukoricapelyhek nem csak hogy finomak, de cefetül laktatnak és egyik sem drágább 100 forintnál. A mennyiségre panaszunk nem lehet, úgy megtömik mint Bruce Willis ólommal bárkit. Egyik ehhez hasonló termék különösen a szivünkhöz nőtt, de erről majd később ír egy barátunk ha minden igaz. Viszont vigyázat! A maximális élvezet elérése érdekében 2 egyszerű lépés után illik fogyasztani. 1. nyit 2. összeráz. Ugyanis ha sokat áll egy bolt polcán gyakran a só vagy fűszer az aljára hullik és az eleje ízetlen lesz, a vége pedig szar. Még egy nagy előnye van ami az egyik oka lehet hogy a 4-től 10 éves korig marhára népszerű, mégpedig hogy ha megnyálazunk 2 darabot és összenyomjuk akkor összeragadnak. De lehet továbbá versenyeket rendezni hogy kinek fér be több a szájába, satöbbi. További előnyei hogy són kukoricán kívül nem sok mindent tartalmaz, talán még egy kis csapvizet.

Értékelés:
Íz: 7/10
Jó ez basszátok meg!
Illat: 8/10
Egyből levágom hogy mi az ha megérzem az illatát. Valahogy jellegzetesen egyszerű.
Előfordulás: 9/10
Mindenhol van.
Csomagolás: 10/10
Ennek itt iszonyat retro az a terítőminta a tetején és a kukorica nagyon falusi hangulatot teremt! Gyerekes kézírás semmi csicsa, cicoma, de általában egyszerű, sokszor idióta figurák vannak rajta és idióta a neve. Tökéletes.
Szín: 5/10
Az nagyon semmilyen, ha sima sósról van szó, de a fűszeresnél egyik másik jobban meg van fűszerezve és azokért öldöklés szokott menni.
Ár:
10/10
Legolcsóbb legtöbb. Faszom se megy mekdonácba.
Hatás: 9/10
Jóllaksz!

1 megjegyzés: