2009. november 7., szombat

Jump In! - tarkón csap!


Íme emberek egy tényleg remek energiaital! A reálban lévő hűtő polcain akard meg a szemem fiatalos és megkapó külsején. A doboza nagyon harmonikus, igazi energiaital doboz, egyszerűen minőségi és gyönyörű. Egy ilyet megpillantva rögtön arra gondoltam hogy tök jó.. biztos 200 forint vagy valami ilyesmi de nem! 125 forintért ideadták a tudatlan halandók! Úúúristen! Emberek ez az energiaital kegyetlenül finom és ami még jobb, hogy rengeteg energia feszül benne! Egyet bedobtam és tarkón csapott! Eljött hát a Kánaán ahol a minőségért nem kell fizetni vagy mi? Mindennek tetejében belepréseltek 20mg inozitolt is. Ó.... Ami még különösen tetszett, hogy a hátulján találhatunk egy mini logót.

A kis aranyos.

Értékelés:
Íz: 10/10
Tetvesjó (igen tetvesjó) édeskés íze van.
Illat: 10/10
Kinyitom. Megcsap és estig nincs megállás.
Előfordulás: 8/10
Reálban szereztük meg, de szerencsére egészen sok helyen hozzájuthatunk.
Csomagolás: 10/10
Hihetetlen igényes. Mindjárt sírok.
Szín: 5/10
Olyan energiaitalos(haha).
Ár:
9/10
Annyira megéri, hogy úgy fogod érezni átverted a boltot, hogy ennyiért megvetted.
Hatás: 10/10
Engem betolt mint egy Ladát.

4 megjegyzés:

  1. Szevasztok! Nagyon fasza a blog, nyomjátok!Amit hiányolok, a gazdaságos energiaital is megérne tán egy tesztet. Nem a kick, most van valami még annál is biztatóbb fehér kék sávos.
    rezirap

    VálaszTörlés
  2. köszi haver! lehet még nem futottunk össze vele. figyu, ha van kedved megveheted megkóstolhatod és elküldheted nekünk. szívesen feltesszük!

    VálaszTörlés
  3. Szeva!Majd beszerzek egy párat aztán lepasszolom neketek, az igazi szakértőknek, valahogy!Ebben a témában úgyis ti adjátok a tutit.Ja kiraktuk a linket a blogunkra, csak a rend kedvéért.pacalvadasz.blog.hu
    Jelentkezem ha már beszereztem a cuccokat!

    VálaszTörlés